Ochrana osobních údajů

mimi-sekac.cz

Ochrana osobních údajů

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
1.56. Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem
č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.
1.57. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa
bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty,
telefonní číslo a (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).
1.58. Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace
práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu. Nezvolí-li
kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro
účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. Souhlas se zpracováním
osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě
znemožňovala uzavření kupní smlouvy.
1.59. Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém
uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět
správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o
změně ve svých osobních údajích.
1.60. Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto
zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez
předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

1.61. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou, v elektronické nebo v tištěné podobě.
1.62. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom,
že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.
1.63. V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (čl. 1.60) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesnés ohledem na účel jejich zpracování, může:
1.63.1. požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,
1.63.2. požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav.
1.64. Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající
povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle
předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na
poskytnutí informace.

ZASÍLÁNÍ OBCHODNÍCH SDĚLENÍ A UKLÁDÁNÍ COOKIES
1.65. Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem
prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních
sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího.

1.66. Kupující souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač. V případě, že je nákup na
webové stránce možné provést a závazky prodávajícího z kupní smlouvy plnit, aniž by
docházelo k ukládání tzv. cookies na počítač kupujícího, může kupující souhlas podle
předchozí věty kdykoliv odvolat.
DORUČOVÁNÍ
1.67. Oznámení týkající se vztahů prodávajícího a kupujícího, zejména týkající odstoupení od
kupní smlouvy, musí být doručena poštou formou doporučeného dopisu, není-li v kupní
smlouvě stanoveno jinak. Oznámení se doručují na příslušnou kontaktní adresu druhé
strany a považují se za doručené a účinné okamžikem jejich dodání prostřednictvím
pošty, s výjimkou oznámení o odstoupení od smlouvy učiněného kupujícím, kdy je
odstoupení účinné, pokud je oznámení kupujícím ve lhůtě pro odstoupení odesláno.
1.68. Za doručené se považuje i oznámení, jehož převzetí bylo adresátem odmítnuto, které
nebylo vyzvednuto v úložní době, nebo které se vrátilo jako nedoručitelné.
1.69. Smluvní strany můžou běžnou korespondenci vzájemně doručovat prostřednictvím
elektronické pošty, a to na adresu elektronické pošty uvedenou v uživatelském účtu
kupujícího či uvedenou kupujícím v objednávce, resp. na adresu uvedenou na webové
stránce prodávajícího.
ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ
1.70. Pokud vztah založený kupní smlouvou obsahuje mezinárodní (zahraniční) prvek, pak
strany sjednávají, že vztah se řídí českým právem. Tímto nejsou dotčena práva
spotřebitele vyplývající z obecně závazných právních předpisů.
1.71. Je-li některé ustanovení obchodních podmínek neplatné nebo neúčinné, nebo se
takovým stane, namísto neplatných ustanovení nastoupí ustanovení, jehož smysl se
neplatnému ustanovení co nejvíce přibližuje. Neplatností nebo neúčinností jednoho
ustanovení není dotknutá platnost ostatních ustanovení. Změny a doplňky kupní smlouvy
či obchodních podmínek vyžadují písemnou formu.
1.72. Kupní smlouva včetně obchodních podmínek je archivována prodávajícím v elektronické
podobě a není přístupná.
1.73. Přílohu obchodních podmínek tvoří vzorový formulář pro odstoupení od kupní smlouvy.
1.74. Kontaktní údaje prodávajícího:

adresa pro doručování       :  Monika Rainhartová, Pražského povstání 1999, Benešov 25601

adresa elektronické pošty  :  info@mimi-sekac.cz
telefon                                :  728402949

Váš dotaz

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam

© www.mimi-sekac.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace